Werkwijze

 

 

Wij maken het Aangenaam voor u

 

 

 

Omdat geen mens hetzelfde is, is er ook geen vaste werkwijze. Aangenaam interieuradvies creëert een interieur in de particuliere of zakelijke omgeving, dat bij u past. En dat staat als een huis.

Dat betekent dat wij u adviseren met een totale projectbegeleiding, een volledig ontwerpplan, of een onderdeel hiervan. Hierbij kunt u denken aan een kleuradvies, verlichtingsplan of een stylingadvies.

Aangenaam kennis te maken

Het eerste gesprek is wellicht de belangrijkste stap. U wilt ons leren kennen, en wij u ook. En daar nemen wij de tijd voor. Vrijblijvend.

In dit gesprek komt naar voren wat uw wensen zijn, wat de (on)mogelijkheden van de ruimte zijn en wat uw budget is. Graag willen wij ook de betreffende ruimte(n) zien.

Een helder plan

Met alles wat er is besproken in het eerste gesprek, maken wij voor u een heldere offerte. U weet precies waar u aan toe bent. En wij ook.

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om een aangenaam verrassend interieur te ontwerpen. In de schetsfase ontwerpen wij een indelingsplan die met u wordt besproken. Na uw akkoord tekenen wij een definitief plan en gaan wij op zoek naar de juiste sfeer die bij uw wensen passen. Wij stellen passend meubilair, verlichting en decoratie samen. Wij kijken ook naar passende vloer-, wand- en raambekleding. Uiteraard houden wij uw budget scherp in de gaten.

 

Aangenaam uitgevoerd

Wij kunnen alles uit handen nemen, dus ook de begeleiding van de uitvoering. Wij zijn aanwezig waar we moeten zijn, wij leggen contacten met de juiste personen of bedrijven, kopen de materialen in en zorgen voor de oplevering. U heeft er geen omkijken naar.

U loopt de ruimte binnen en wordt overvallen door een Wauw-effect. Dat is ons streven.

 

Kort gesprek voor een groots effect

Aangenaam Interieuradvies kan ook bij u langskomen voor een kort mondeling advies. Samen lopen we de ruimte door en geven wij advies over kleur, verlichting  en indeling voor het creëren van een aangename sfeer.

 

Verkoop uw huis beter

Uw huis te koop zetten is spannend. U weet niet van tevoren of de interesse groot zal zijn. En hoe langer uw huis te koop staat, hoe langer u met dubbele lasten te maken heeft.

Aangenaam Interieuradvies kan u adviseren hoe u uw huis aantrekkelijker op de markt kunt zetten. Een leeg of een te vol huis verkoopt slecht. Het is voor de kijker moeilijk inschatten wat de mogelijkheden van de woning zijn. Kleine ingrepen kunnen wonderen verrichten. En u een hoop kosten besparen.

Neem rechtstreeks contact met ons op of middels ons contactformulier.

 

 Nog even kort door de bocht…

Ons advies is onafhankelijk van winkels of merken. Onze aanpak is helder en duidelijk. Functionaliteit van de ruimte en de gebruikte materialen heeft een hoofdrol in onze ontwerpen. Onze werkwijze is aangenaam en persoonlijk. Onze stijl is modern, creatief en aangenaam verrassend. Maar uw stijl is nog veel belangrijker. De ruimte is een weergave van uw persoonlijkheid. U staat centraal bij Aangenaam Interieuradvies.