Getuigenis over het ontwerpen van Bram zijn slaapkamer

Ik ben supertrots op deze persoonlijke en mooi verwoorde getuigenis van Mirjam voor het ontwerpen van de slaapkamer van haar zoon Bram:

“Mijn zoon Bram is 12. Een mega stoere macho met een zacht kantje. Op weg om zich te ontwikkelen tot een puber. Op weg naar de middelbare school. Daar hoort natuurlijk een nieuwe fiets bij. Maar daar hoort ook een nieuwe slaapkamer bij. Een slaapkamer die al die trekjes van dat mooie mens samenbrengt.

En dat is precies wat Martina heeft gerealiseerd. Martina heeft een stoere macho-kamer met een zacht kantje ontworpen. Met kleurstellingen en materialen die simpelweg zelf niet kunt bedenken. En daar ben ik echt van onder de indruk!

Martina heeft vooral naar Bram zelf geluisterd, ze heeft goed gekeken naar de beperkte ruimte, ze heeft rekening gehouden met onze wensen en het was ook allemaal nog eens binnen budget. Een echte aanrader dus, want dit is een vak en dat kun je gewoon niet zelf bedenken.

Het resultaat; een waanzinnig fijne stoere-macho slaapkamer met een zacht kantje. Het gevolg is wel, dat wij Bram nauwelijks meer zien… één keer raden waar hij zich continue bevindt?!

Martina, ik wil je bedanken voor het fantastisch uitvoeren van deze opdracht!”