AANGENAAM interieuradvies CREATIEF & MODERN

Welkom bij Aangenaam Interieuradvies

 

Voor een aangenaam en verrassend interieur dat bij u past

Bekijk ons item bij RTL4 Woontips en leer wat een interieurontwerper doet bij de herinrichting van je interieur.

 

DE WERKWIJZE IN EEN NOTENDOP

Overleg

Door goed naar u te luisteren brengen we in kaart wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Ontwerp & Presentatie

Wij gaan voor u aan de slag om een prachtig ontwerp te maken die volledig tegemoet komt aan uw wensen.

Uitvoeren & Stylen

Wij nemen het uitvoeren van het ontwerp volledig uit uw handen. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte naar ontwerp en wens wordt opgeleverd en sfeervol wordt gestyled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aangenaam Interieuradvies

Creatief en Modern

Interieurontwerp / Styling

Particulieren  / Bedrijven

Projectbegeleiding

Indelingsplan / Kleurenplan / Verlichtingsplan

 

Aangenaam = Creatief + Modern

Interieurontwerp en/of styling voor bedrijven

Wij ontwerpen voor kantoren, hotels, restaurants, winkels, en andere branches. Een uitstraling die aansluit op uw huisstijl en doelgroep is ons uitgangspunt. Hierbij verliezen wij functionaliteit niet uit het oog. Van ontwerp tot volledige projectbegeleiding zult u aangenaam verrast zijn.

Interieurontwerp en/of styling voor particulieren

Wij ontwerpen voor iedere ruimte in uw huis, ook uw keuken of badkamer. Wij werken onafhankelijk van winkelketens of merken. Wij creëren een aangename sfeer, afgestemd op uw wensen en budget.

Verkoopstyling

Als u uw huis snel wilt verkopen tegen een goede prijs kan verkoopstyling wonderen doen. Ons advies is op maat en op ieder huis individueel afgestemd. Klik op Werkwijze voor meer informatie.

Wat onze klanten zeggen over ons

 

Marc Jansen

Eigenaar JMF-Filters B.V.

Ik heb Aangenaam Interieuradvies ingeschakeld om mijn nieuw aangekochte pand uitstraling te geven. Ik kon natuurlijk wat standaard kantoormeubels neerzetten, maar ik wilde meer. Een professionele uitstraling en een fijne werkplek voor mijzelf en mijn medewerkers. En dat is gelukt! Aangenaam Interieuradvies heeft alles uit handen genomen, maar mij ook in het proces meegenomen. Het resultaat is een kantoor en entree die het karakter van mijn bedrijf onderstrepen.

 

Familie Mook

Lang hebben wij gespaard voor ons nieuw gebouwde huis. Het huis was helemaal naar onze zin en wij wilden graag binnen ook alles naar onze zin hebben. Maar een heel huis inrichten is lastig en daarom hadden we besloten om een professional in te schakelen. Het werd Aangenaam Interieuradvies. Wij hebben het als erg prettig ervaren en zijn blij dat wij die keuze hebben gemaakt. Veel kennis van zaken en een prettige manier van omgang is hoe wij erop terugkijken. Nog dagelijks overvalt ons een gevoel van geluk als we thuis komen. Aangenaam Interieuradvies kunnen we iedereen aanraden!

 

Familie Plat

Wij wilden graag een ander interieur dan wat wij nu al een aantal jaar hadden. Dit was voor onze woonkamer en onze open keuken. Onze wens was een interieur die niet standaard was, maar wel comfortabel. Zoals je in de mooie woonbladen ziet. Ook wilden wij een nieuwe keuken. Het resultaat is een plaatje! De complimenten van onze familie en vrienden is grandioos. Maar die komen eigenlijk Aangenaam Interieuradvies toe. We zijn nu aan het sparen voor een nieuwe badkamer en slaapkamers. Hiervoor zullen we zeker Aangenaam Interieuradvies weer inschakelen.

Contact

U kunt ons bellen of een e-mail sturen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken, dan kunt u ons bellen of e-mailen. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Deze vindt u op de Contactpagina van deze website.

De eerste afspraak is ter kennismaking en om uw wensen in kaart te brengen. Deze afspraak is dan ook vrijblijvend.

 

 

 

Aangenaam Interieuradvies Industrieterrein De Baanstee-West Ampèrestraat 11-J 1446 TP  PURMEREND
T: 0031- (0)299 470 146
E: info@aangenaam-interieuradvies.nl

Privacyverklaring